Công đoạn làm các gỏi cuốn tươi của Dì Mai được làm trong bếp mở để thực khách có thể yên tâm về thành phần tươi sạch và an toàn vệ sinh.
Là sự phối hợp tinh tế giữa rau tươi và 3 loại nhân đa dạng như gà nướng lá chanh, chả cá chiên và tôm thịt - bạn sẽ thoã mãn vị giác của mình trong các buổi ăn nhẹ hoặc dùng như khai vị mà không lo vấn đề tăng cân. Để biết hương vị đặc biệt của các loại cuốn, hãy cùng bạn bè đến dùng và trải nghiệm nhé!

-------------
Here at Di Mai we perform our spring rolls making process in open kitchen area to make sure you are pleased with all the fresh ingredients are being rolled up with high hygiene standard.
Fresh spring rolls served with special tasty sauces is a Vietnamese traditional dish that can't be missed out at Di Mai. The refined combination of vegetables and 3 types of stuffings - grilled chicken, fish cake, pork and shrimp - will satisfy your taste buds as a healthy snack or starters without blowing your diet. Invite your friends to Di Mai and explore!
-------------
Nhahangdimai.com
136-138 Le Thi Hong Gam, D. 1
Hotline: 08 3821 7786